Dierenkliniek Twello één grote familie

Twello- Dierenkliniek Twello, naast de prachtige Havekes Molen in Twello, bestaat dit jaar 10 jaar. In die tijd is de kliniek uitgegroeid van dierenarts voor huisdieren in Twello, naar een kleinschalig en compleet dierenziekenhuis voor de hele regio (24/7 bereikbaar). De huiselijke sfeer en het laagdrempelige persoonlijke contact is behouden. Ook de uitstraling is door de jaren heen niet veel veranderd. Al is het pand meegegroeid door een interne verbouwingen en een externe facelift van het afgelopen jaar.

Familiegevoel
In 10 jaar tijd is er al veel lief en leed gedeeld met mens en dier. Mensen hebben er hun oude hond na jaren in gezondheid liefdevol laten inslapen en kwamen later trots weer hun nieuwe pup laten zien. Ook konden mensen juist weer jaren genieten van hun lieveling omdat hij of zij door een ingrijpende operatie of juiste behandeling weer helemaal de oude werd. Het vertrouwen groeide en het familiegevoel kwam en bleef.

Bekende gezichten
Het team bestaat uit vier dierenartsen en vier dierenartsassistenten. Zij zijn voor velen inmiddels bekende en vertrouwde gezichten. Het team behandelt uw huisdier als familie. Het nieuwste gezicht van de kliniek is dierenarts gezelschapsdieren Monique Folkerts (zie foto inzet) en gelijk de grootste kattengek van de kliniek. Monique is geboren en getogen in Apeldoorn. Daar weer als vanouds woonachtig met katten Oliver en Boef. Met passie en kunde behandelt zij samen met het team de vele patiënten. Het allerliefst staat ze in de operatiekamer waar ze al menig dierenleven gered heeft.

Volg de gebeurtenissen
Maak kennis met het hele team op de nieuwe website en volg de gebeurtenissen van de kliniek op facebook. Hier worden alle bijzondere en vaak ontroerende verhalen gedeeld, zoals die van de kleine vondeling Nozem (ook op de foto!). Nozem vond via facebook een liefdevol thuis. Ook hier is al sprake van een echte (facebook)familie.

Kortingsbon
Vragen over de gezondheid van uw dier? Stuur gewoon een berichtje. Toch er even na laten kijken of behandelen? Maak dan de komende tijd gebruik van de kortingsbon uit de Klompenkrant; om het 10-jarig bestaan van Dierenkliniek Twello te vieren voor iedere patiënt € 10,00 korting op een consult, behandeling of operatie. Ook úw huisdier wordt hier behandeld als familie.

woensdag 12 september

Deel dit bericht