Druk bezochte Monumentendag op Landgoed Klarenbeek

Klarenbeek- Op zondag 12 september gingen de deuren weer open op Landgoed Klarenbeek vanwege Monumentendag. Veel mensen maakten gebruik van de gastvrijheid en kwamen in grote getale naar het landgoed. Er waren twee wandelingen met gids door de tuin waar veel belangstelling voor was. Vanwege Corona konden niet meer dan 25 bezoekers per groep deelnemen. Jong en oud deden mee aan de wandeling en met name voor de moestuin was onder de jongeren veel belangstelling.

Er waren enkele vrijwilligers aanwezig die informatie gaven over de tuin. Ook kon men een kop thee drinken, gemaakt van verse theebladeren of kruiden. De meubelwerkplaats werd ook druk bezocht. Meubelmaakster Regine van Heest deed uitleg over de oude schilmachine in haar werkplaats en liet daarnaast zien wat zij zoal kan maken. Het publiek was zeer geïnteresseerd.

Na afloop van de bezichtiging was er koffie en thee met iets lekkers en er werden broodjes met een hamburger klaargemaakt op de barbecue en heerlijke pizza’s uit de met hout gestookte pizzaoven. De nieuwe cateraar, de fine food factory had het prima verzorgd en zo gingen de bezoekers met een tevreden gevoel naar huis.

Het team van Landgoed Klarenbeek kijkt met heel veel plezier terug op deze gezellige dag.

Zeker voor herhaling vatbaar was de conclusie.

Wilt u op de hoogte blijven van de activiteiten, kijk dan op www.landgoedklarenbeek.nl

woensdag 22 september 2021

Deel dit bericht
Advertentie
Meer Algemeen nieuws