Een hele week zomerworkshops Kunstkring voor volwassenen en jongeren

Twello- In de week van 16 juli t/m 19 juli kunnen volwassenen en jongeren terecht voor een hele serie zomerworkshops bij de Kunstkring in Twello aan de Dorpsstraat 11a. De tijden zijn ‘s ochtends van 9.30 -12.00u en ’s middags van 13.30-16.00 uur. Deelnemers kunnen kiezen uit de workshops vertelkunst, fotografie met mobiel, zingen, papier-maché en gedichten maken. Op de website www.kunstkringvoorst.nl/zomerevenement/ kunnen geïnteresseerden direct boeken en betalen.

Zo geeft oud-lerares Nederlands Mientje Severin de workshop De vrolijke verteltocht op dinsdag 16 juli van 13.30 – 16.00 u. Tijdens een wandeling door het parkje bij de Statenhoed leer je hoe je een verhaal kunt maken over zo maar iets dat je ziet. Na afloop luister je naar elkaars verrassende teksten! Voor schrijfmateriaal wordt gezorgd.

Fotografe Els Thijssen verzorgt de workshop Verrassende foto’s maken met je mobiel op woensdag 17 juli van 09.30 – 12.00u; Een fotografieworkshop voor jongeren tussen 10 en 14 jaar. Je krijgt tips en leert hoe je de beste foto’s maakt. En je leert ook ‘coole’ bewerkingstrucs.

Musicus en zanger Ton Kock geeft de workshop Ontdek je stem, vals zingen mag op woensdag 17 juli va 13.30 -15.00u. Je ervaart hoe heerlijk, bevrijdend en veilig het kan zijn om te experimenteren met je stem. En je gaat naar huis met een gevoel van “Heerlijk, ik wist niet dat ik dit kon!”

Kunstenaar Jolande Stok verzorgt de workshop Beelden maken van papier-maché op donderdag 18 juli 09.30 – 12.00u. Je gaat een (fantasie)dier maken. Je krijgt tips en begeleiding bij de opbouw van een vorm van het fantasiedier in papier-maché.

Dichter en verhalenschrijver Ton Kock geeft de workshop Jouw gedicht wordt gezongen op donderdag 18 juli van 19.30 – 21.30u. Je leert hóe je een mooi gedicht kunt maken. Alle gedichten worden op zaterdag 24 augustus muzikaal gepresenteerd tijdens een muziek-poëzie avond op 24 augustus door een zangeres met pianobegeleiding.

Verder is er ook nog een mooi aanbod kinderworkshops en (groot)ouder-kind workshops, welke te zien op de website. Voor informatie en het totaalaanbod kunnen geïnteresseerden kijken www.kunstkringvoorst.nl/zomerevenement/ of via info@kunstkringvoorst.nl

woensdag 10 juli 2024

Deel dit bericht