Eindejaarsetentje Klarenbeek

KLARENBEEK-

Zondag 29 december om 9.30 uur. In alle vroegte wordt er met tafels en stoelen door vrijwilligers gesjouwd en geschoven in “De Brug” van het MFC.

Het Klarenbeeks Eindejaarsetentje 2019!

Stelt u zich de ruimte voor met in de ene hoek een kerstboom en in de tegenoverliggende hoek een plek voor het muzikale Duo “Ramble on” en daartussenin, …., een heel lange prachtig gedekte tafel voor de 25 genodigden. Een warme plek om, op één van de laatste donkere/korte dagen van dit jaar, nieuwe mensen te ontmoeten of om lekker bij te praten met oude bekenden.

Om 11.00 uur was de geplande start, maar zoals gebruikelijk in Klarenbeek, waren de gasten al ruim op tijd aanwezig en al om 10.45 uur welkom geheten en naar hun plaatsen begeleid door de aanwezige gastvrouw en gastheer van deze dag. Daar werden de gasten gelijk verrast door een kopje koffie/thee met iets lekkers. Livemuziek op de achtergrond zorgde voor een geweldige sfeer gelijk al bij binnenkomst. Op de tafels lagen voor alle gasten de door de basisscholen versierde menukaarten van het 3 gangen menu. Een 4-tal fanatieke Klarenbeekse koks hadden dit voorbereid en klaargemaakt.

Als verrassing hadden 2 van de vrouwelijke genodigden gedichten voorbereid en werden deze tussen de gangen door voorgedragen. Gedichten met onderwerpen als “Vriendschap” en “Ouderdom”.

Rond 14.00 kwam er nog een kopje koffie op tafel met een passend likeurtje, Ramble On speelde nog een gezellig deuntje en de gastheer en dorpscontactpersoon deden nog een bedankwoordje.

Een bedankje was hier zeker op zijn plek! Zeker 16 heel betrokken vrijwilligers hebben deze dag mogelijk gemaakt. Denk hierbij aan chauffeurs, koks, bediening, gastheer/vrouw, kinderen van de basisscholen en de organisatie.

Nogmaals dank aan de genodigden voor de gezelligheid en een ieder die het mogelijk heeft gemaakt om deze dag een geslaagde dag te laten worden!

woensdag 8 januari

Deel dit bericht