Emballageactie de Zonnebloem

Voorst- De Zonnebloem Wilp-Voorst krijgt van Coöp Versluis in Voorst de gelegenheid om gebruik te maken van de emballageactie. Deze actie loopt van juli t/m september. Elke klant kan de opbrengst van het statiegeld doneren aan de Zonnebloem Wilp-Voorst. Hiermee ondersteunt u het werk van de Zonnebloem.

De afdeling Wilp-Voorst organiseert jaarlijks kleinschalige activiteiten voor mensen met een fysieke beperking. Middels deze activiteiten proberen ze te voorkomen dat mensen in een isolement komen, ze krijgen door de activiteiten contact met anderen. Zo wordt er maandelijks een gezellige creatieve en/of spelletjes middag gehouden in de Nieuwenhof. Ook gaan ze met kleine groepjes naar de markt, maken een huifkartocht, gaan ze picknicken, op theaterbezoek of ze maken een stadswandeling e.d. Vele vrijwilligers zetten zich in om dit allemaal mogelijk te maken.

De Zonnebloem maakt daarom graag gebruik van de Coöpemballageactie waarbij u de Zonnebloem kunt ondersteunen door het statiegeld te doneren. De opbrengst van deze actie maakt het mogelijk om de verschillende activiteiten te blijven organiseren. Van harte aanbevolen!

woensdag 10 juli

Deel dit bericht