Experience Day elektrisch rijden op zaterdag 15 juni in Zutphen

Regio- Op zaterdag 15 juni organiseren studenten van de opleiding Mobiliteitsbranche van Aventus (mbo te Apeldoorn) een Experience Day elektrisch rijden in Zutphen. Op deze dag is het mogelijk om rijden in verschillende elektrische auto’s te ervaren. Het evenement is van 10.00 tot 16.00 uur op de parkeer-plaats van het sportcomplex van FC Zutphen, Meijerinkpad 1, 7207 ED in Zutphen. Toegang is gratis.

Dit is de vierde keer dat dit evenement georganiseerd wordt, twee keer werd dit door Zutphen Energie gedaan (zij zijn er ook dit jaar weer bij), vorig en dit jaar nemen studenten van Aventus het voortouw. De Vereniging Elektrische Rijders zal ook aanwezig zijn en mensen van informatie voorzien.

Autodealers uit de Stedendriehoek en omgeving stellen ruim 35 verschillende personenauto’s en ongeveer 15 bedrijfsauto’s ter beschikking, allen volledig elektrisch aangedreven. Studenten van Aventus begeleiden de mini-proefritten van de personenauto’s en kunnen de berijders van informatie over het voertuig voorzien. Van de bedrijfswagens zijn ook verkopers van de dealers aanwezig.

Lijkt het jou leuk langs te komen en de mogelijkheid te krijgen om in enkele auto’s te rijden? Belangstellenden die zich van tevoren inschrijven zijn verzekerd van max. 3 mini-proefritten. Op de dag zelf zijn er ook nog inschrijfmogelijkheden, maar vol is vol! Voor de organisatie is het praktischer als je je vooraf inschrijft.

Schrijf je dus in via www.evexperiencezutphen.nl.

Daar vind je alle merken en types waarmee je kunt rijden en deze zijn per half uur te reserveren.

Wij zien jou graag op zaterdag 15 juni! Namens Team Mobiliteitsbranche Aventus alvast veel plezier.

woensdag 29 mei 2024

Deel dit bericht