Expositie Carel Velthoen en Erica Hoogerbeets in de Ruitersmolen

Beekbergen- Op 14, 15 en 16 september exposeren Carel Velthoen en Erica Hoogerbeets hun schilderijen op een unieke plek in de landelijke omgeving van de oude Beek in Beekbergen.

Carel Velthoen

De onderwerpen van zijn schilderijen zijn divers, van landschap tot abstract; vaak kleurrijk en verschillend van formaat. In zijn atelier pART2u in Lieren geeft hij schilderlessen.

Aan het eind van elk seizoen wordt het atelier omgetoverd tot galerie en is er een expositie van het werk van de cursisten.

Nu is er weer een duo-expositie met een leerling en wel op een voor hem zeer vertrouwde plek, in de omgeving waar de kunstenaar opgroeide en die hem ook inspireert in zijn werk.

Hij werkt voornamelijk met acrylverf op doek en papier.

Erica Hoogerbeets

Aanvankelijk schilderde zij aquarellen, maar na kennismaking met acrylverf bij de lessen van Carel Velthoen ging een wereld van vrijheid voor haar open. Ze werkt veelal op papier, soms op doek. De onderwerpen zijn uiteenlopend van figuratief tot abstract, zeer kleurrijk en ontstaan naar aanleiding van zeer diverse thema’s tijdens de lessen.

Erica volgde ook een opleiding bloemsierkunst. De expositieruimte leent zich uitermate om ook met haar bloemwerk aangekleed te worden.

Bij een bezoek aan de expositie kunt u de schilderijen van Carel Velthoen en Erica Hoogerbeets in de prachtig gerestaureerde Ruitersmolen bekijken en genieten van de mooie buitenruimte.

Openingstijden: 14, 15 en 16 september 2018 van 13.00 tot 17.00 uur. Toegang gratis.

Locatie: De Ruitersmolen, Tullekensmolenweg 47, Beekbergen. Informatie: Carel Velthoen via 055 5061405

woensdag 5 september

Deel dit bericht