Expositie fotokunstenaar Mario Letschert bij galerie De Statenhoed

Twello- Op vrijdag 11 juni om 15.00 uur zal bij galerie De Statenhoed de expositie “De magie van druppels en het avontuurlijke van rook” openen. Deze bijzondere expositie van Mario Letschert uit Hoorn is tot en met zondag 4 juli te bewonderen tijdens de weekendopeningen van de galerie aan de Dorpsstraat 11A in Twello. Op zaterdag 12 juni om 14.00uur is de officiële opening.

​Mario Letschert komt uit Hoorn (NH) en is al jong met fotograferen aan de gang gegaan. Toen hij zijn opleiding als fotograaf had afgerond, raakte hij gefascineerd door het onvoorspelbare van rook en druppels. ,,Je weet niet van te voren hoe rook en druppels zich zullen gaan vormen,’’ aldus Mario

Door het toepassen van meerdere vloeistoffen en het gebruik van kleurfilters komen de druppels tot leven in fantastische vormen en een fascinerend kleurenspel. Van de duizenden foto’s zijn er slechts enkele geschikt als wanddecoratie. En die bijzondere kunstwerken zullen te zien zijn in deze expositie.

Certificaat van echtheid

Elk kunstwerk heeft een oplage van 1 tot 4 stuks en is voorzien van een notarieel gewaarborgd certificaat van echtheid. Mocht u geïnteresseerd zijn, dan kunt u een authentiek kunstwerk aanschaffen.

Deze expositie duurt van 11 juni t/m 4 juli. Openingstijden van de galerie De Statenhoed zijn vrijdag van 15.00 - 18.00 uur en zaterdag/zondag van 14.00 - 17.00 uur. Info op www.kunstkringvoorst.nl en op www.fotokunstenaarletschert.nl

woensdag 9 juni 2021

Deel dit bericht