Fiets mee met het klavertje 4 van de ETT

Twello- Als alternatief voor de jaarlijkse avondvierdaagse heeft de ETT voor alle fietsliefhebbers 4 prachtige knooppuntenroutes samengesteld in en om Twello. Twee routes van ca. 30 kilometer en twee routes van ca. 15 kilometer.

​De routes kunnen op elke gewenst moment gefietst worden aan de hand van een kaartje met knooppunten. Dit kan al in de week van 21 juni maar ook in de loop van de zomer zowel overdag als ’s avonds. Op deze manier zorgen we samen voor voldoende spreiding zodat de op dat moment geldende coronaregels kunnen worden nageleefd. De 4 routes kunnen apart worden gefietst, maar wie liever wat langer fietst kan ook 2 of meer routes aan elkaar verbinden. Elke deelnemer krijgt een tasje mee met wat lekkers voor onderweg. En er is een mooie prijs voor de mooiste selfie, gemaakt tijdens één van de fietsroutes.

Deelname is gratis

Aanmelding kan nog steeds door via klavertje4@ett-twello.nl de namen van de deelnemers door te geven. De tasjes en de routes kunnen in Twello opgehaald worden op 18 en 19 juni as. Informatie over waar en hoe laat wordt toegezonden na aanmelding.

woensdag 9 juni 2021

Deel dit bericht