Fish & Chips weekend, de 2e ronde

Twello- Vrijdag 26, zaterdag 27 en zondag 28 februari is het weer tijd voor het Fish & Chips weekend bij brasserie restaurant Korderijnk.

De eerste editie was zo succesvol dat helaas velen achter het net visten. Daarom deze tweede editie met de vrijdag erbij om meer mensen in de gelegenheid te stellen om gebruik te maken van onze aanbieding. Om wachttijden te voorkomen hebben wij besloten om de Fish & Chips alleen op reservering te bereiden. Zo voorkomen we met elkaar dat er teveel drukte ontstaat bij het afhalen. Heeft u liever dat wij het bij u komen bezorgen? Geen probleem! Binnen Twello is het bezorgen gratis.

U kunt uw bestelling doorgeven via 0571-271851 of per mail via info@korderijnk.nl

Doe dit wel tijdig want vol = vol & op = op.

Fish & Chips Normal: 1 Heekfilet ca 140 gram met frites, ravigottesaus en rauwkost a 12,50.

Fish & Chips Large: 2 filets van elk 140 gram met frites, ravigottesaus en rauwkost 17,50.

Naast de Fish & Chips serveren wij dit weekend ook onze in de oven gegaarde zalmfilet met frites, witte wijnsaus en rauwkost voor 19,50.

De gehele maand februari bieden wij u ook diverse gerechten voor thuis. Dagelijks af te halen of gratis thuis bezorgd binnen Twello. Bijvoorbeeld onze eigengemaakte erwtensoep volgens recept van Diny Korderijnk. Vacuümverpakt per 550 ml, geleverd met roggebrood en katenspek, voor slechts 11,= Voor meer info over ons menu voor thuis kijkt u op www.korderijnk.nl

Catering van Korderijnk. Lekker makkelijk.

woensdag 24 februari 2021

Deel dit bericht