Geen Mantelzorgdag, wel een verrassing voor mantelzorgers!

Twello- Het is al jaren een begrip in de gemeente Voorst: de mantelzorgdag. Deze dag organiseert Mens en Welzijn Voorst jaarlijks rond half november. Samen met Rotaryclub Voorst wordt er een gezellige dag op poten gezet waar mantelzorgers even kunnen ontspannen.

Coronavirus

Helaas heeft ook de mantelzorgdag dit jaar te lijden onder het coronavirus. Het is niet verantwoord om de mantelzorgdag door te laten gaan. Jammer genoeg kunnen we de broodnodige ontspanning voor mantelzorgers dus niet bieden in de vorm van een gezellige dag samen. Gelukkig zijn er wel andere mogelijkheden!

Verrassingspakket

In samenwerking met Rotaryclub Voorst ontvangen alle mantelzorgers dit jaar net voor de feestdagen een mooi verrassingspakket om samen van te genieten. Alle bij ons bekende mantelzorgers hebben hierover al een e-mail ontvangen. Natuurlijk zou het mooi zijn om álle mantelzorgers in de gemeente Voorst een hart onder de riem te kunnen steken met dit pakket. Maar dan moeten ze wel bekend zijn.

Aanmelden Bent u ook mantelzorger? Dan kunt u contact opnemen met Annet Reimert van Mens en Welzijn Voorst door het sturen van een mail naar a.reimert@mensenwelzijn.nl of door te bellen/appen naar 06-49 01 99 68. I.v.m. de verwerking van de verrassingspakketten is het van belang dat u zich aanmeldt vóór zaterdag 10 oktober 2020.

woensdag 7 oktober

Deel dit bericht