Gerda Havertong te gast in theaterconcert van de Andersons

Wilp- Op zondag 19 november is ‘Hier Dooft Niets’ te zien bij Stichting Cultuur Kleine Noordijk in Wilp. De Andersons zullen tijdens de voorstelling een bijzondere gast uit de regio ontvangen, deze middag is dat actrice, zangeres, presentatrice en Sesamstraat icoon Gerda Havertong.

Samen met Arjen Lubach maakten De Andersons eerder de voorstelling ‘Stockholm Sneeuwt’ en veroverden menig hart met hun muzikale hoogstandjes, poëtische pareltjes en onbedwingbare enthousiasme. Nu brengt dit sprankelende kleinkunstgezelschap een hartstochtelijk en humoristisch theaterconcert over verwondering. Met liederen vol levenslust, liefdeslust en troost in stormachtige tijden trekken ze ten strijde tegen de onverschilligheid en doen ze een liefdevolle oproep tot verwondering. Daarnaast gaan ze een uitdaging aan die ervoor zorgt dat ‘Hier Dooft Niets’ elke keer anders is: als extra traktatie nodigen ze iedere voorstelling ook een lokale held, muzikant, schrijver, filosoof of kunstenaar uit die zijn of haar verwondering deelt met De Andersons en het publiek. Deze middag is dat actrice, zangeres, presentatrice en Sesamstraat icoon Gerda Havertong. Ze is afgestudeerd pedagoge maar na een actieve periode in het onderwijs in Suriname en Nederland, koos zij toch voor de wereld van kunst en cultuur. Havertong houdt zich onder andere bezig met poëzie en vertellingen voor kinderen en voordracht van gedichten uit derdewereldliteratuur in combinatie met muziek. Als onderdeel van dit theaterconcert zal ze op eigen wijze vertellen over wat haar verwondert, inspireert en beweegt.

Vorig seizoen ontwikkelden De Andersons ‘Hier Dooft Niets’ op goed bewaarde geheime locaties en waren o.a. Freek de Jonge, Nynke Laverman, Theo Nijland en Maartje van Weegen te gast. Je bent gewaarschuwd: De Andersons zijn erop uit om je hart te veroveren en je met nieuwe dromen naar huis te sturen!

De pers over voorgaande voorstellingen van De Andersons:

“Wonderschone liedjes”, “Ze zetten iets heel bijzonders op de planken. Conceptueel een vondst en qua acteren en zang een topprestatie.”, “Een warme en overdonderende gebeurtenis”.

Hier Dooft Niets speelt op zondag 19 november om 15:00 bij Stichting Cultuur Kleine Noordijk te Wilp. Kaarten kosten € € 20,00 losse verkoop/ € 15,00 vrienden SCKN incl. koffie of thee en 1 consumptie | Reserveren via: www.sckn.nl | Meer info: www.deandersons.nl

woensdag 8 november, foto door R Hellevoort

Deel dit bericht