Gezellige dag op de boerderij van de familie Tijhuis te Wilp-Achterhoek

Wilp/Voorst- De Zonnebloem afdeling Wip-Voorst organiseerde op donderdag 1 augustus een gezellige dag voor haar gasten en vrijwilligers. Deze activiteit was oorspronkelijk gepland op donderdag 25 juli maar werd vanwege de extreme temperaturen uitgesteld tot deze donderdag. De activiteit vond plaats op de boerderij van de familie Tijhuis te Wilp-Achterhoek. In de vrolijk versierde veldschuur waren zitjes gecreëerd en werden de gasten en vrijwilligers ’s morgens van harte welkom geheten door Anneke Tijhuis die iedereen een hele gezellige dag toewenste.

Er werd gestart met een borreltje of drankje. Vele gasten hebben lekker genoten van een advocaatje met slagroom. Om twaalf uur kwam de patatwagen van de firma Westerik uit Bathmen voorrijden. De gasten werden eerst allemaal voorzien van een bakje patat met een bakje appelmoes. Vervolgens kon iedereen naar hartenlust snacks eten en kiezen uit een kroket, frikandel, kaassouffle of bamischijf. Men kon zoveel snacks eten als men wilde. Hier werd dankbaar gebruik van gemaakt.

Als afsluiting van de middag kreeg men nog een ijsje aangeboden.

Annie Hurenkamp bedankte aan het eind van de middag Anneke en Jan Tijhuis hartelijk voor hun gastvrijheid en voor al het werk dat zij verricht hadden.

Vervolgens bedankte zij de gasten en vrijwilligers voor hun aanwezigheid en wees hen nog even op de volgende activiteit die op het programma staat, namelijk een rit met de huifkar. Deze activiteit vindt plaats op woensdag 21 augustus aanstaande.

woensdag 7 augustus

Deel dit bericht
Advertentie
Meer Algemeen nieuws