Gezelligheid in Klarenbeek

Klarenbeek- Sinds de versoepeling van de maatregelen rondom Covid 19 zijn de activiteiten in Klarenbeek van start gegaan. Blij dat er weer gewandeld kan worden en jeu de boules gespeeld kan worden. We zien dat men heel voorzichtig is met het bezoeken van de koffieochtenden. Deze worden georganiseerd met de 1,5 meter maatregel en binnen het pand zijn looprichtingen aangegeven.

Normaliter zouden alle activiteiten tijdens de zomermaanden stoppen maar gezien de bijzondere omstandigheden gaan de activiteiten in de maand juli en augustus gewoon door.

Voor de maand juli zijn er de gebruikelijke koffieochtenden. In de maand augustus is er iedere woensdagochtend jeu de boules van 10.00 tot 12.00 uur. Op 5 en 19 augustus wordt er gewandeld vanaf 9.30 uur bij het MFC.

De wandelgroep houdt op 29 september een avondwandeling van ca 10 km. Met koffie onderweg en het verhaal van een agrariërs echtpaar over de sanering van hun boerderij. De start is om half zeven bij het MFC.

Dus mocht u het gezellig vinden om een potje jeu de boules te komen spelen dan kunt u de hele maand juli en augustus op de woensdagen terecht in het MFC te Klarenbeek. Na afloop is er altijd verse koffie of thee. De wandelgroep is op 5 en 19 augustus na de wandeling ook van harte welkom voor een lekker kopje koffie of thee. In de maand augustus is er geen koffieochtend georganiseerd.

Op woensdag 2 september is de start van het tweede seizoen van de koffieochtenden in Klarenbeek. Kijk voor alle informatie op Facebook dorpscontactpersoon Klarenbeek.

woensdag 22 juli

Deel dit bericht