Groot feest op Dorpsplein voor Sint

Twello- Zaterdag 18 november is het groot feest in Twello: Sinterklaas komt ons dorp bezoeken. Nét voor 14 uur stapt hij met z’n pieten uit de trein in Twello. Op het Dorpsplein start het feest om 13.30 uur voor iedereen uit Twello en omstreken. Kom jij ook?

Met een feestelijk programma verwelkomen we Sint op 18 november. Van leuke activiteiten voor kinderen, een dans van SV Twello, muziek door DJ Pascal tot een optreden van de Pietenband namens muziekvereniging Cadenza en Excelsior. De locoburgemeester ontvangt de Sint bij het station en dan start de intocht richting het Dorsplein. Kinderen, ouders, opa’s, oma’s en verzorgers; iedereen is welkom om mee te lopen.

Route intocht
De intocht gaat via Raccordement, Duistervoordseweg, Van Ghentstraat, Marktplein, Schoolstraat naar het Dorpsplein. Gezien de drukte verzoeken we iedereen om lopend of met de fiets te komen. Tijdens de intocht zijn er op sommige plekken wegen tijdelijk afgesloten.

Het programma in het kort

13.30 uur Start feest met DJ Pascal & Daniëlle bij Dorpsplein

13.59 uur Ontvangst Sint bij Station Twello

14.15 uur Intocht Sint richting Dorpsplein

14.30 uur Ontvangst Sint bij het Dorpsplein en vervolg feest

15.15 uur Uitzwaaien van Sinterklaas en zijn Pieten

Nog meer Sinterklaasfeest in Twello Centrum!

Sint en de Pieten zijn komende maand vaak te zien in Twello. Weten waar? Bekijk de website thuisintwello.nl en volg de socials van Thuis in Twello. Vanaf 18 november start de kleurwedstrijd voor kinderen die van knutselen houden. De prijs? Een meet&greet met Sinterklaas op 1 december! De kleurplaten liggen vanaf 18 november bij de winkels en horecagelegenheden in Twello.

Vrijwilligers bedankt

Ondernemersvereniging Twello Centrum organiseert de intocht samen met veel vrijwilligers. Zonder hen is de intocht onmogelijk. Dank jullie wel o.a. Scoutinggroep de Vundelaar, Stichting Pampus, SV Twello Dans, de Twellose muziekverenigingen en presentatrice Daniëlle Steffens.

woensdag 15 november 2023

Deel dit bericht