Herfstnoten concert Excelsior

TWELLO.- Afgelopen zaterdag, 26 oktober, gaven de muzikanten van het muziekvereniging Excelsior uit Twello samen met de muzikanten van het Vaassens Fanfare Corps een herfstnoten concert in het gemeentehuis van Epe. Excelsior mocht deze avond het spits afbijten in de prachtige hal van het gemeentehuis. Helaas waren niet alle stoelen bezet, maar daar lieten de muzikanten zich niet door beïnvloeden. O.l.v. Thijs Musch werden een vijftal werken ten gehore gebracht. Bewust was voor deze avond een uitdagend programma gekozen. De muzikanten hebben in de afgelopen weken thuis flink moeten oefenen om alle noten goed uit hun instrumenten te krijgen. Het resultaat moeten was goed, dirigent Thijs Musch was tevreden over de uitvoering die de Twellose muzikanten in Epe hebben gebracht.

Na de pauze was het de beurt aan het Vaassens Fanfare Corps, zij zullen op 30 november a.s. deelnemen aan een concertconcours in Zutphen. Voor hen stonden 2 grote werken op het programma: By the River van Jan van der Roost en Lake of the Moon van Kevin Houben. Tijdens dit concert was het voor Vaassen de eerste maal dat zij deze werken voor een publiek gingen opvoeren. Aan het einde van het concert werd door beide orkesten de mars Royal Jubilee ten gehore gebracht. Met deze vrolijke mars in het gehoor vertrokken na enkele verfrissende consumpties de muzikanten weer naar Twello en Vaassen.

Vanaf afgelopen maandag is Excelsior begonnen met het instuderen van een compleet nieuw programma voor haar nieuwjaarsconcert. Deze staat gepland op zondagmiddag 12 januari 2020 in sporthal Jachtlust in Twello. Wilt u meer informatie over het nieuwjaarsconcert of over de fanfare van Twello, neem dan contact op met Jasper Esselink, 06 48 12 99 90 of mail naar jasper.esselink@gmail.com

woensdag 30 oktober

Deel dit bericht