Herinrichting Rijksstraatweg: tijdelijke parkeervoorziening

Fase 7 van de herinrichting is een lang stuk waar geen zijwegen zijn waarbij u, als bewoner/bezoeker, dicht bij uw woning/bedrijfspand kunt parkeren. In vorige faseringen was er, in goed overleg met betrokkenen, de gelegenheid om tijdelijk gebruik te maken van de openbare parkeerplaatsen tegenover het Pannenkoekenhuis en bij de COOP. Voor fase 7 heeft d aannemer de medewerking gekregen van benzinestation DCO. Hierbij wel het uitdrukkelijke verzoek alleen personenauto’s, aan de ‘achterzijde’ en haaks parkeren. Ook graag vanuit de rechterkant beginnen met parkeren en niet ‘zomaar’ neer zetten. Op bijgaande foto is schetsmatig een en ander weer gegeven (eerste gedeelte vrij houden i.v.m. hek).

Afvalcontainers

Woont u in het afgesloten weggedeelte? Plaats dan voor het legen de afvalcontainer buiten het afgesloten weggedeelte. Heeft u hierbij hulp nodig? Meld het en de mensen van NTP komen u helpen. Wekelijks krijgt de afvalinzamelaar van ons bericht waar de afzettingen staan.

Inloopspreekuur

Elke woensdagmiddag van 13.00-14.00 uur in de werkruimte van NTP, Oude COOP zijingang Schoolstraat. Bereikbare medewerkers: Henk Bos: 06-17676627

woensdag 9 oktober

Deel dit bericht