Het Bureau in Twello: Zelfstandig ondernemen, maar niet alleen!

TWELLO- In recordtijd is het oude politiebureau aan de Veilingstraat in Twello afgelopen maanden omgetoverd tot een eigentijdse verzamelwerkplek voor ZZP-ers, startend ondernemers en kleine bedrijven. Mensen kunnen bij “Het Bureau” een eigen kantoorruimte of flexwerkplek huren en gebruik maken van de gezamenlijke voorzieningen die Het Bureau hen biedt. Een fijne plek waar klanten en zakelijke relaties in een professionele omgeving ontvangen kunnen worden.

Het Bureau is een project van Twellonaar en ondernemer Ronald Kok die afgelopen zomer het pand heeft aangekocht. De naam van “Het Bureau” was snel bedacht. Het is een verwijzing naar de oude functie van het pand, maar zeker ook naar die van het nieuwe. Bij Het Bureau huur je namelijk letterlijk je bureau of eigen werkruimte, voor korte of langere tijd. Van dat oude politiebureau is echter weinig meer over na de verbouwing, alleen de oude politiecel is met een knipoog in ere gehouden. De rest van het pand vlakbij het station is volledig gestript en opnieuw ingedeeld. Het geheel oogt modern en fris en door de achtergrond als installateur van Ronald Kok voorzien van veel extra technische snufjes, die de huurders er gratis bij krijgen. Komende zomer wordt ook de buitenkant aangepakt, geschilderd en voorzien van buitenreclame. De jonge ondernemer was overtuigd van zijn plan, maar was verrast over het aantal aanvragen van geïnteresseerden. In vlot tempo zijn de meeste ruimtes al vanaf de bouwtekeningen verhuurd aan een bonte verzameling van bedrijven. Van webdesigners tot accountants en van projectinrichters tot duurzaamheidsspecialisten. Een deel van het pand wordt gebruikt als magazijn, kantoor en kantine van Kok Installatietechniek BV, het andere bedrijf van Ronald Kok. Er zijn op dit moment nog maar enkele ruimtes en flexplekken beschikbaar en Kok verwacht dan ook snel 100% van de werkplekken verhuurd te hebben.

Open inloopmiddag
Op zaterdagmiddag 18 januari is er een open inloopmiddag voor zowel de klanten, relaties, familie en vrienden van de huurders, als ook voor ondernemers die zelf interesse hebben om een ruimte of flexplek te willen huren bij Het Bureau. Zij kunnen die dag van 14:00 tot 17:00 uur terecht voor een vrijblijvende rondleiding, koffie of kleine borrel.

Interesse?
Op dit moment zijn er nog enkele zelfstandige kantoorruimtes en flexplekken beschikbaar. Interesse in een werkplek op een absolute a-locatie? Neem contact op voor meer informatie of een vrijblijvende rondleiding. Mail naar info@hetbureautwello.nl.

Foto: Jeremiah Wetzel/Inggé Syaranamual

woensdag 15 januari

Deel dit bericht