Het Wilps Volksfeest is weer terug met drie dagen feest in de tent!

Wilp- In het Pinksterweekend, op 3, 4 en 5 juni staat de vierentwintigste editie van het Wilps Volksfeest op het programma. Na twee jaar thuiszitten en beperkingen ivm de corona pandemie, zijn we weer terug en gaan alle remmen gaan los in de feesttent op het evenemententerrein aan de Sleedoorn in Wilp. De organisatie is er helemaal klaar voor!

Gratis toegang
Alle registers zijn open getrokken om een gevarieerd programma samen te stellen voor jong en oud en met voor elk wat wils. Het feest is op alle dagen gratis toegankelijk.

Vrijdagavond
Op vrijdagavond trappen we af met vogelschieten. Om 19.30 wordt de schutterskoning uit 2019, Wiljo Smit op feestelijke wijze binnengehaald op het feestterein waar hij het eerste schot zal lossen. Om 22.00 uur is er een spetterend live optreden van Bandje voor de sfeer. Deze zeskoppige allround coverband zet de tent op de kop met top entertainment en een spectaculaire show waarin de bekendste medley’s en alle mega meezingers voorbij komen.

Zaterdag
Op zaterdagmorgen is er een kinderprogramma voor de leerlingen van de basisschool. Om 10.00 uur openen de kinderen het programma met confetti gevolgd door een dorpsloop. Vanaf 11.00 uur is er voor de jongste kinderen een piraten en prinsessen feest en kunnen de oudere kinderen deelnemen aan een zeskamp.

Op zaterdagmiddag is er om 14.00 uur een zeskamp voor vriendenteams. Meld een team aan met je vrienden, buren of familie op wilpsvolksfeest.nl. Het team dat het beste kan samenwerken en de juiste strategie heeft zal de overwinning in de wacht slepen.

Zaterdagavond
Op zaterdagavond is er in de feesttent van 20.00 tot 22.00 uur de uitslagavond van de Dijk van een Dorpsquiz. Op 21 mei wordt de dorpsquiz gespeeld en op 4 juni worden de winnaars tijdens het Wilps Volksfeest bekend gemaakt.

Na de bekendmaking van de uitslag is er live muziek van de coverband Bad Shoes en kunnen de voetjes van de vloer. Om 23.00 uur wordt het stokje overgenomen door feest DJ Magnus die het dak eraf zal blazen en in hoog tempo en met veel energie de allerleukste party hits van de afgelopen decennia ten gehore zal brengen.

Zondag
De zondag begint om 10.00 uur met een kerkdienst van de Protestantse Gemeente te Klarenbeek Voorst Wilp die in de tent zal plaatsvinden. Voorganger in deze tentdienst is Kees Bulens uit Apeldoorn en het Livinuskoor uit Wilp verleent haar medewerking aan deze dienst. Aansluitend is om 11.30 uur een optreden van het Shantykoor D’Ieselsingers uit Deventer en om 13.00 uur gaat het koppelklaverjassen van start waarvoor koppels zich vanaf 12.30 uur kunnen inschrijven.

’s Middags is er gelegenheid om op het terras onder het genot van een drankje gezellig bij te praten. Er is livemuziek van de coverband Relevel uit de Posterenk die de liefhebbers van rock classics op hun wenken zal bedienen. De verloting is om 17.00 uur in de tent en het feest wordt afgesloten met een knallend optreden van de energieke coverband 7 Days Music.

Ook de kinderen hoeven zich niet te vervelen want er is een draaimolen, een springkussen, een stormbaan en een bungee trampoline. Ook hier geldt dat de toegang gratis is.

We hopen je op 3, 4 en 5 juni te mogen begroeten op het evenemententerrein in Wilp.

woensdag 18 mei 2022

Deel dit bericht