Huldiging jubilarissen en start nieuw seizoen Fanfare Voorst

Voorst- Dit jaar was er in plaats van de traditionele barbecue een gezellige coronaproof Bingo-avond georganiseerd voor alle leden, docenten en dirigenten als afsluiting van het bijzondere muzikale seizoen bij het Fanfare Korps Voorst. Met een feestelijk tintje want er zijn dit jaar twee jubilarissen! Stefan Plomp en Justin Plomp musiceren al ruim 12,5 jaar bij de Voorster muziekvereniging. Beiden komen ze uit de zelfde muzikale familie. Stefan Plomp speelt in het Fanfare Orkest diverse percussie instrumenten waaronder zelfs een aambeeld. Daarnaast is hij actief bij de activiteitencommissie en speelt mee met de dorpskapel De Spekboeren. Justin Plomp speelt 1e trompet in het Fanfare Orkest en laat regelmatig een mooie solo horen of het taptoesignaal en het Wilhelmus bij herdenkingen in Voorst. Tevens blaast Justin ook mee bij De Spekboeren. Beiden helpen daarnaast ook met hand en spandiensten voor de vereniging zoals het opbouwen bij concerten en het oud papier ophalen. Het is voorzitter Dorine Lenssen een eer om de twee betrokken leden te huldigen en ze een onderscheiding te overhandigen voor 12,5 jarig lidmaatschap. Iets waar de vereniging erg trots op is!

Bouw mee naar een mooi vol orkest!

Na een zomerse stop begint vanaf 25 augustus het nieuwe muzikale seizoen bij het Fanfare Korps Voorst. Uiteraard met in acht neming van de Corona regels.

Ervaren, herintreder of op zoek naar een 2e of 3e orkest? Je bent altijd van harte welkom! In iedere sectie kunnen wij nieuwe muzikanten gebruiken. Heb je geen instrument tot je beschikking, dan regelen wij er één voor jou. Op de lessenaar staan muziekstukken uit verschillende genres. Er wordt gerepeteerd door het Fanfare Orkest onder leiding van Jurgen Wentzel op de dinsdagavond van 19:30 uur tot 21:45 uur in het Dorpshuis van Voorst.

Nieuwe muzikanten die voor het eerst beginnen met muziek maken krijgen les van koperdocent Liesbeth Vernout of saxofoondocent Jenita Veurink. Wil je liever slagwerk bespelen? Ook daarin kunnen wij muziekles geven.

Samen muziek maken leer je in het Da Capo Orkest. Ondertussen studeer je voor je muziekexamens. Heb je het gewenste niveau dan stroom je door naar het Fanfare Orkest. Het Da Capo Orkest repeteert onder leiding van Liesbeth Vernout op de donderdag van 19 tot 20 uur in het Dorpshuis van Voorst.

Gratis proefles

Ben je een enthousiaste muzikant (in spe) en wil je graag ontdekken waar jouw muzikale passie tot uiting kan komen, neem dan gerust een kijkje tijdens een repetitie van het Da Capo of het Fanfare Orkest. Wij vinden het altijd gezellig als je komt luisteren of mee komt spelen!

Of geef je als toekomstig muzikant op voor een gratis proefles gegeven door één van onze gediplomeerde docenten. Je kan meteen starten met muziek maken! Meld je aan via info@FanfareKorpsVoorst.nl

Het Fanfare Korps Voorst is een gezellige en ambitieuze muziekvereniging. De muziekvereniging bestaat dit jaar 115 jaar. Check onze social media’s en www.FanfareKorpsVoorst.nl voor foto’s en meer informatie.

Voorst daar zit muziek in

woensdag 29 juli

Deel dit bericht