IJsseldal Wonen isoleert 141 woningen in Twello

Twello- IJsseldal Wonen wil dat haar huurders comfortabel, energiezuinig en betaalbaar wonen. In Twello start IJsseldal daarom met een project waarin 141 huurders uitgenodigd worden om hun woning te laten isoleren. In het voorjaar van 2020 beginnen de werkzaamheden.

Wat gaan we doen?

De woningen die geïsoleerd worden liggen in Twello aan de A. Crijnsenstraat, W. Obdamstraat, Zoutmanstraat, J. van Galenstraat en H. Dunantstraat. Het zijn zowel eengezinswoningen als seniorenwoningen. Elke woning krijgt als het ware een “warm jasje” door het aanbrengen van isolatie op drie verschillende plekken; het dak, de bodem en als het mogelijk is ook in de spouwmuur. Zo ontstaat er een comfortabel huis; in de winter lekker warm en in de zomer behaaglijk. Door de goede isolatie ontstaat er ook minder kans op vocht en schimmel.

Informatie bewoners

De brochure en het isolatieplan “Warm en energiezuinig wonen!” ligt bij 49 huurders al op de deurmat. Bij de rest van de huurders volgt het snel. Via een antwoordkaart kunnen de huurders zich aanmelden voor een huisbezoek waarin ze nog meer informatie krijgen en vragen kunnen stellen.

woensdag 5 februari

Deel dit bericht