Inschrijven Lollebroekse cross

Wilp-Achterhoek- Op zaterdag 11 en zondag 12 mei staat de Lollebroekse Cross weer op het programma en inschrijven is vanaf heden mogelijk.

Op de zaterdag is de baan gereserveerd voor de crossers die mee willen doen aan de Lollebroekse Cross. Dat betekent dat iedereen die iets in de schuur heeft staan wat gemotoriseerd is hieraan mee kan doen. Of het nou een motor is, een quad of een scooter; iedereen op elke leeftijd is welkom om hier aan deel te nemen. Dit is wat anders dan op de zondag, want dan wordt de baan geprepareerd naar de grootste autorodeo baan in de regio. Hier mag je aan meedoen als je in het bezit bent van een geldig rijbewijs en een, door de organisatie, goedgekeurde auto. Dit jaar mogen dus ook de 17 jarigen meedoen, mits in bezit van rijbewijs.

De special klasse van dit jaar bestaat uit een Superklasse! In de Superklasse komen de zwaarste auto’s met hogere cilinderinhoud in de baan, welke aan een aangepast reglement moeten voldoen. Deelname aan deze klasse is voor rijders die het woord angst niet kennen en het gaspedaal het liefst door de bodemplaat heen trappen.

Daarnaast hebben we dit jaar ook een vol programma met artiesten. De line-up bestaat dit jaar uit oa. DJ Wesley, DJ Remco, Reeperbahne Stimmungsmacher, Wim Salabim, Danny Panadero (bekend van Danny’s autopaleis), DJ Con Nalez en laten we onze huis DJ Sander zeker niet vergeten. Inmiddels is de online inschrijving al begonnen en tevens de (online)kaartverkoop. Zie hiervoor www.cvdelollebroek.nl

woensdag 20 maart 2024

Deel dit bericht