Inschrijvingen geopend

Bathmen- R.V. Bathmen organiseert ook dit jaar weer hét hippische hoogtepunt uit Deventer en omgeving, namelijk Bathmen te Paard! Vanaf zaterdag 29 februari tot en met zaterdag 7 maart staat het Overijsselse Bathmen in het teken van het hippisch spektakel Bathmen te Paard. Het programma barst ook dit jaar volop van spectaculaire paardensport. Internationale toppers uit de spring- en mensport maken hun opwachting in manege ‘t Ruiterkamp.

De organisatie van Bathmen te Paard is alweer in volle gang! Om het rijden voor iedereen zo optimaal mogelijk te maken is de accommodatie verder geoptimaliseerd door het aanbrengen van LED verlichting. Ook is er weer nieuw springmateriaal aangeschaft, wat voor Bathmen te Paard beschikbaar is. Daarnaast is het programma weer vernieuwd en zijn de pony rubrieken weer terug op het programma. Het belooft dan ook weer een evenement te worden met topsport op hoog niveau! Uiteraard met de gezelligheid, gastvrijheid en hartelijkheid die u van ons gewend bent!

De ‘‘toppers’’ van Bathmen te Paard blijven uiteraard in ons nieuwe programma behouden. Zo zal u de Derby, de Grote Prijs van Bathmen klasse 1.40 en de Menavond gewoon in ons programma terugvinden. Nieuw dit jaar is het pony weekend op zaterdag 29 februari en zondag 1 maart, waar ook tal van leuke activiteiten voor kinderen georganiseerd worden in het “kinderdorp” . Bathmen te Paard wordt dit jaar afgesloten door de menners op zaterdag 7 maart. Zo is er met dit prachtig programma voor elk wat wils! Het gehele programma is te vinden op onze website www.paardensportbathmen.nl.

Inschrijven kan vanaf via Mijn KNHS. Het vraagprogramma is te vinden via Mijn KNHS. Volg ons ook op Twitter en Facebook, voor het laatste nieuws!

woensdag 19 februari

Deel dit bericht