Inwoners nemen deel aan Verrassend Veelzijdig Voorst

Twello- De Kunstkring in Twello nodigt alle creatieve geesten van 16 jaar of ouder uit om mee te doen met de Zomerkunstexpositie getiteld Verrassend Veelzijdig Voorst. Aanmelding is vanaf heden en kan tot uiterlijk 29 juli. Deelname is gratis. De expositie zal t.z.t. te bezichtigen zijn aan de Dorpsstraat 11a in Twello van 9 augustus t/m 8 september.

Of je nu schildert, beeldhouwt, tekent, fotografeert of poppen maakt, werkt met glas, textiel of keramiek, amateur bent of professional, iedereen is welkom bij dit onderdeel van Zomerkunst Voorst 2024.

Voor de binnen-expositie in Galerie de Statenhoed , Dorpsstraat 11a te Twello kun je meedoen met 1 werk in 2D of 3D van max. 80x80 cm. Voor de buiten-expositie in het plantsoen naast de galerie kun je klein en groot werk inleveren. In alle gevallen is de voorwaarde dat het eigen werk moet zijn.

Let op! Het aantal plaatsen is beperkt. Dus wees er op tijd bij. Aanmelden kan vanaf heden tot uiterlijk maandag 29 juli. De expositie is te bezichtigen van 9 augustus t/m 8 september

Alle informatie over aanmelden, voorwaarden en de organisatie vind je op www.kunstkringvoorst.nl bij “deelname aan Zomerkunstexpositie”.

woensdag 12 juni 2024

Deel dit bericht