Italiaans weekend “Ti Amo Italia” bij Dekker mannenmode in Twello

TWELLO.- Zaterdag 2 november a.s. is het in en voor de winkel bij Dekker mannenmode in Twello “Ti Amo Italia”. U bent van harte welkom om de sfeer van Italië te komen proeven en te bewonderen en kennis te maken met onze nieuwe najaar/winter collecties van o.a.; Marco Manzini Collezione, Alberto, Baileys, Fellows United, Meyer, No-excess, Olymp en Sea barrier. onder het genot van Italiaanse tapas en echte Italiaanse espresso é dolce van; Mocha Mentha, kunt u zich laten adviseren bij uw nieuwe outfit door onze modeadviseur met Italiaanse roots. Iedere klant ontvangt gratis een fles wijn bij een minimale besteding van; 50,-euro.

Mocha Mentha

Speciaal voor deze dag bieden wij u een echte Italiaanse espresso, ristretto of café lungo aan, vers gemalen van de espressobonen van Mocha Mentha in Twello. bij Mocha Mentha kunt u naast heerlijke thee en koffiesoorten ook terecht voor uw homewear.

Leerkes motofun

Op dit Italiaanse weekend mogen natuurlijk niet de Italiaanse auto en motoren ontbreken. Leerkes motofun in Twello is dé specialist in Italiaanse motoren en onderdelen en heeft speciaal voor dit Italiaanse weekend een aantal mooie Italiaanse exemplaren beschikbaar gesteld en zullen opgesteld staan voor de winkel van Dekker mannenmode en kunt u deze motoren, waar u hart sneller van gaat kloppen, bewonderen.

Arriverderci! bij Dekker mannenmode

Dekker mannenmode

Dorpsstraat 27

7391 dc Twello

tel: 0571 271 397

www.dekkermannenmode.nl

openingstijden: di – don 09.30 – 18.00

vr 09.30 – 20.00

za 09.30 – 17.00

woensdag 30 oktober

Deel dit bericht