Joost Harkink nieuwe bestuurder Riwis Zorg & Welzijn

Regio- Op maandag 3 februari begint Joost Harkink als nieuwe bestuurder van Riwis Zorg & Welzijn. Hij volgt Erna ten Have op die in december afscheid nam van Riwis. Joost was hiervoor directeur van het Pieter Baan Centrum in Almere. Daarvoor werkte hij onder meer als regiodirecteur bij NIFP Oost en gz-psycholoog bij de Bascule.

Joost ziet ernaar uit om aan de slag te gaan bij Riwis: “Werken in de zorg is voor mij altijd vanzelfsprekend geweest. De zorgsector en de transitie waarin we zitten liggen me na aan het hart. Deze tijd biedt kansen om onszelf nog beter te organiseren. Riwis Zorg en Welzijn is een mooie organisatie die daarin al goede stappen heeft gezet en vooruit wil lopen om de zorg toekomstbestendig te organiseren. Ik zie er dan ook naar uit om de cliënten en medewerkers van Riwis nader te leren kennen en met hen en onze stakeholders de zorg toekomstbestendig te organiseren”, aldus Joost Harkink.

Interim bestuurder Bram Noorlander zorgt de komende weken voor een goede overdracht aan Joost. Afgelopen week maakte hij al even kennis met het Management Team en de medezeggenschapsraden. Hij werd bij aankomst welkom geheten door Bram Noorlander en Gert Boeve, voorzitter van de Raad van Toezicht.

Over Riwis Zorg & Welzijn

In de driehoek Apeldoorn, Hattem en Doetinchem biedt Riwis Zorg & Welzijn ambulante begeleiding en beschermd wonen aan zo’n 1320 cliënten met complexe psychische en sociaal-maatschappelijke of lichamelijke hulpvragen. In Brummen en Eerbeek bieden we verzorging, verpleging en thuiszorg aan zo’n 250 bewoners en cliënten waarbij wij gespecialiseerd zijn in dementie en intensieve langdurige zorg voor ouderen.

Riwis Zorg & Welzijn is er voor iedereen die hulp nodig heeft om zo zelfstandig en onafhankelijk mogelijk te kunnen leven. Meer informatie over Riwis Zorg & Welzijn is te vinden op de website www.riwis.nl.

woensdag 5 februari, foto door Joost Harkink geflankeerd door interim bestuurder Bram Noorlander en de voorzitter van de raad van toezicht Gert Boeve

Deel dit bericht