K.D.S. Twello & Omstreken huldigt trouwe leden

Twello- Op maandag 25 maart hield de Kleindieren Sportvereninging Twello & Omstreken haar jaarvergadering waarbij verschillende trouwe leden voor hun inzet werden gehuldigd.

Na 9 jaar lang de voorzittershamer te hebben gehanteerd werd Jan Willem Denekamp benoemd tot Erevoorzitter. Ook Adri Hermsen stopt na een periode van 7 jaar een bestuursfunctie te hebben vervuld. Fiona Kok-van Oostveen en Jos Kiesbrink werden gekozen als nieuwe bestuursleden.

Voor het 25 jarig lidmaatschap werd het Zone College en Richard Koers gehuldigd, voor het 40 jarig lidmaatschap werden Jos Kiesbrink en Bertus van Mourik in het zonnetje gezet. Jos Kiesbrink werd gehuldigd door Gerrit Wunderink, bestuurslid van de Vechthoenderclub en ontving ook de K.L.N. Bondsspeld en de bijbehorende oorkonde. Bertus van Mourik werd voor zijn vele werkzaamheden voor de vereniging benoemd tot erelid. Tonny Stempher werd gehuldigd voor haar 50 jarige lidmaatschap, helaas kon ze zelf niet aanwezig zijn.

Het bestuur wenst de nieuwe bestuursleden veel succes en werkplezier toe. Na de vergadering werd hier nog even het glas op geheven en gezellig nagepraat.

woensdag 3 april

Deel dit bericht