Kapsalon “Mooi bij Lisa” met glans van start

Terwolde- Regelmatig vestigen zich nieuwe ondernemers in het dorp en een enkele keer, zoals afgelopen weekeinde start een jonge, bevlogen zakenvrouw, haar eigen nieuwe onderneming. Lisa Sijbrand, krap twintig jaar, moest en zou op eigen kracht en eigen rekening haar eigen bedrijf opstarten. Lisa, die na haar opleiding als kapster heeft gewerkt bij een salon in Epe, zag een kans in de verbouw en herbestemming van de hobbyruimte, annex bierkeet van haar vader aan de Dorpsstraat in Terwolde. Zij wist de ruimte om te toveren tot een all round kapsalon. Het is een verrassend fris en licht ingerichte complete kapsalon, geoutilleerd voor het behandelen van de kapsels van vrouwen, mannen én kinderen, waarbij het uitzicht vanuit de kapsalon meetelt dat tijdens de behandeling kan worden genoten van een vrij uitzicht over de omringende natuur.

‘Mooi bij Lisa’ is een gemakkelijk te bereiken kapsalon, waar, volgens de website van Lisa, www.mooibijlisa.nl, alle wensen van de klanten ten aanzien van haarkleur en/of -vorm, kunnen worden besproken. Zij werkt met de producten van Artistique Nederland, waardoor de (leverings) lijnen kort zijn en de prijzen schappelijk blijven.

De opening van de salon is niet onopgemerkt voorbij gegaan. Natuurlijk kwamen de vele familieleden, vrienden en goede bekenden even succes wensen. Ook veel overige plaatsgenoten kwamen even poolshoogte nemen en waren zonder uitzondering aangenaam verrast over sfeer en inrichting van de nieuwe kapsalon.

woensdag 6 december

Deel dit bericht