Kerst-drop-in op BSO De Kruimelkring

TWELLO- De BSO van Kindercentrum de Kruimelkring houdt op de twee dinsdagen in de Kerstvakantie weer een drop-in voor alle kinderen van 4 t/m 12 jaar. Want aan de gezellige dagen in december gaan vaak wat stressvolle uurtjes vooraf. Hoe fijn is het dan om de handen even vrij te hebben en de kinderen tegelijkertijd een heerlijke vakantiedag te bezorgen? Of willen de kinderen er even uit om lekker ergens te gaan spelen? Of wil je gewoon kennismaken met de BSO van kindercentrum de Kruimelkring? Dat kan tijdens de drop-in op dinsdag 24 en dinsdag 31 december!

Gevarieerd programma

De leidsters van de BSO van Kindercentrum de Kruimelkring zorgen op deze dagen voor een feestelijk programma vol leuke activiteiten.

Op 24 december kun je kerstkransjes en -koekjes bakken in de kinderkeuken, potjes versieren, kerststerren maken en leuke kaarten knutselen voor kerst of nieuwjaar, marshmallows roosteren boven een vuurkorf en er draait een leuke kerstfilm in de kinderbios.

Op 31 december worden er in de kinderkeuken appelflappen gebakken, Nieuwjaarswensenkaarten maken, ramen schilderen en “vuurwerk” knutselen. Ook dan draait er een leuke film in de kinderbios.

Prijzen

Er is een ochtendblok van 9.00 tot 12.00 uur, een middagblok van 13.00 tot 16.00 uur of een hele dag van 9.00 tot 16.00 uur. Kinderen die de hele dag op De Kruimelkring zijn krijgen een feestelijke lunch aangeboden. De kosten zijn € 7,50 per blok per kind. Er is plek voor maximaal 20 kinderen! Betalingen kunnen op de drop-in-dagen op De Kruimelkring gedaan worden.

Heeft jouw kind er zin in? Meld je dan snel aan via de website van Kindercentrum de Kruimelkring op www.dekruimelkring.nl.

woensdag 11 december

Deel dit bericht