Knallende maandafsluiting bij Trefpunt Duistervoorde

Twello- In de laatste week van november pakt Trefpunt Duistervoorde uit met twee écht mooie activiteiten die u niet wilt missen.

Klein Vergiet

Op zondagmiddag 26 november a.s. treedt de band “Klein Vergiet” vanaf 14.00 uur op bij Trefpunt Duistervoorde.

“Klein Vergiet” bestaat uit:

• Suzet Westerlo ( zang )

• Gert van Brummen ( toetsen en zang )

• Harrie Timmermans ( gitaar en zang)

Het repertoire bestaat voornamelijk uit Engelstalige ballads ( vanaf de jaren 60 tot nu toe), aangevuld met enkele Nederlandse meezingers.

Ruim twee uur kan er volop genoten worden van de muzikale klanken van de bandleden Suzet, Gert en Harrie.

In en outs van de Dorpsverfraaiing Twello bij Trefpunt Duistervoorde

Trefpunt Duistervoorde nodigde Stichting Dorpsverfraaiing Twello uit om op donderdagmiddag 30 november a.s. vanaf 14.00 tot ca. 16.00 uur te vertellen over hun prachtige werk.

De meeste inwoners van Twello kennen de Stichting Dorpsverfraaiing Twello. De mannen en twee vrouwen in hun rode jassen. De mannen zie je in het dorp bij de 120 plantenbakken en de drie rotondes. De tractor met daarachter de aanhangwagen met watertank, een bekend verschijnsel in het dorp.

Wist u dat de Stichting al 60 jaar bestaat?

Hoe lukt het hen de 120 plantenbakken en drie rotondes het gehele jaar een prachtig aanzien te geven? Wat is daarbij nodig? Nog niet eerder gaven zij uitleg over het ontstaan, hun werkzaamheden en wat daar allemaal bij komt kijken.

Bent u benieuwd naar de in en outs van de SDT? Annemiek, Richard en Margot vertellen er graag over. Is uw nieuwsgierigheid gewekt, kom dan op 30 november om 14.00 uur luisteren.

Vrijwilligers van Trefpunt Duistervoorde zorgen op beide dagen voor een warm welkom en een kopje koffie/thee of een consumptie. De koffie/thee kost € 0,50 en een consumptie € 1,50.

Locatie voor beide activiteiten: Trefpunt Duistervoorde, Sint Maartenserf 85, 7391 AG Twello.

woensdag 22 november 2023

Deel dit bericht