Kom kennismaken met Rotary club Voorst

Gemeente Voorst- Rotary club Voorst nodigt iedereen tijdens de landelijke Week van de Open Clubbijeenkomsten uit op 21 maart aanstaande. Met onze open clubbijeenkomst willen we mensen op een laagdrempelige manier kennis laten maken met Rotary.

De doelstelling van Rotary komt kernachtig tot uitdrukking in haar lijfspreuk ‘Service above Self’. Bij Rotary doen we dat actief en maken we dat samen zichtbaar. Wij zijn People of Action. Iets van jezelf geven, dienstbaar zijn. Wij zetten ons in voor goede doelen in onze gemeente Voorst, maar ook ver daarbuiten.

Rotary is een internationale organisatie. In bijna alle landen ter wereld vind je Rotaryclubs. Samen met andere clubs realiseren Rotarians internationale projecten om de grootste uitdagingen van onze tijd aan te pakken.

We wisselen onze professionele kennis uit, vertellen over ons vak en luisteren naar interessante en veelzijdige presentaties tijdens onze clubbijeenkomsten. Op het persoonlijke vlak zijn we een waardevol klankbord voor elkaar. Lid zijn van Rotary verrijkt je leven: je helpt actief mee om het verschil te maken en je sluit vriendschappen voor het leven.

Open clubbijeenkomst
Je bent van harte welkom op onze open clubbijeenkomst op 21 maart aanstaande. De ontvangst is om 17.45 uur in Restaurant Pijnappel te Klarenbeek. We laten je graag kennismaken met Rotary en hebben daarnaast ook een interessante spreker, namelijk Nico Wissing, uitgenodigd. Hij zal een presentatie zal geven over “Duurzame landschapsinrichting”.

De bijeenkomst is om 20.00 uur afgelopen. Aanmelden kan tot 14 maart 2023 via www.rotary.nl/voorst of e-mailadres jhmslot@outlook.com. Deelname is gelimiteerd.

Meer informatie over Rotary kun je vinden op www.rotary.nl.

woensdag 8 maart 2023

Deel dit bericht