Kreeftenweken bij Swinckels

Twello- vanaf 6 juni is het bij restaurant Swinckels in Twello weer tijd voor de jaarlijks terugkerende “kreeftenweken”. Tot en met 19 juli kunnen inwoners van deze gemeente, en daar buiten ook uiteraard, uitsluitend op zaterdagen en zondagen in de middag zeer voordelig genieten van kreeft.

10 Jaar geleden begon het als de “lobster night”. Elke donderdag kon men gebruik maken van een kreeftenaanbieding. Omdat de seizoenen van kreeft wisselen en daarmee de inkoopsprijs, moest de actie worden stilgezet. Daarna is gekozen om in de maand juni kreeftenweken te houden en dat is nu uitgegroeid tot een jaarlijks evenement, waar vorig jaar meer dan 800 mensen op af kwamen.

Door de overheidsmaatregelen is nu gekozen een kleine versie van de kreeftenweken te organiseren. Op zaterdag en zondag kan er een 3 gangen menu gereserveerd worden met een hele kreeft als hoofdgerecht tegen 35% korting. De gasten mogen tussen 14.30-15.00 uur aanschuiven. In verband met de reserveringen voor het diner, wordt een vertrektijd gehanteerd van 17.00 uur. Meer informatie is de vinden op de website van Swinckels.

Kreeft staat ook op de menukaart van Swinckels en kan dagelijks gegeten worden, maar niet tegen de actieprijs.

Private dining tijdens Corona

Bij Swinckels heeft men na veel meten besloten om een beperkte tafelopstelling te hanteren, waarbij mensen zeer ruimtelijk kunnen zitten. De bediening zal in deze tijd op zekere afstand blijven bedienen en niet over de gasten heen buigen. Dat is geen overheidsmaatregel , maar voor de veiligheid van gast en medewerkers, maar ook voor een aangenaam gevoel.

Swinckels heeft ook een zeer interessante mogelijkheid gecreëerd om voor 4-8 personen uit diverse huishoudens een gezellige private dining setting te maken, waarbij toch afstand wordt bewaard volgens de richtlijnen.

Het terras is ook ingericht volgens de regels en geeft een heerlijke ruime setting onder de toren van de Dorpskerk. Swinckels is geopend van dinsdag t/m zondag voor diner.

De kreeftenweken vinden plaats van 6 juni t/m zondag 19 juli en uitsluitend op zaterdag en zondag in de middag. Er zijn een aantal voorwaarden aan de actie verbonden, welke incl. de volledige informatie te zien zijn op www.swinckelsintwello.nl.

Swinckels in Twello is gevestigd aan de Dorpsstraat 12. U kunt voor de kreeftenweken reserveren via 0571-277023 of info@swinckelsintwello.nl.

woensdag 3 juni

Deel dit bericht