Kringloopwinkel De Struintuin na vakantie andere openingstijden

Voorst- Kringloopwinkel De Struintuin bestaat alweer twee jaar. “Dat is haast niet te bevatten, de tijd gaat zo snel, en er is zoveel gebeurd in die twee jaar” aldus Astrid Smit van kringloopwinkel De Struintuin.

“Elk jaar maken we de balans op en veranderen we weer het één en ander. Zowel in de fysieke aankleding van de winkel, als in aanpassingen in openingstijden. We hebben een goed en fijn team van vaste vrijwilligers, maar met name in de weekenden is het lastig om structurele oplossingen te vinden voor de bezetting. Vandaar enkele aanpassingen. Na een welverdiende vakantie eind september, gaan we ook op dinsdag open. In De Benring zijn op dinsdag vaak activiteiten, dan is het leuker als wij open zijn. Zo krijgen wij ook het één en ander mee, staat het gezelliger als de winkel open is, en wellicht krijgen we meer klandizie. Doordeweeks openen we de deuren een uurtje later. Daarentegen is zaterdag de winkel eerder gesloten.”

Diehard ‘kringloopgangers’ zorgen er wel voor dat ze op tijd te komen, maar De Struintuin biedt ook nog steeds de mogelijkheid aan klanten om ’s ochtends hun spullen te komen doneren.

De Struintuin is wegens vakantie gesloten van: 17 september t/m 2 oktober

Openingstijden na de vakantie: dinsdag t/m vrijdag: 11.00-17.00 uur, zaterdag: 10.00-13.00 uur.

woensdag 6 september 2023

Deel dit bericht