Kwaliteitsgereedschap op Hof van Twello

Sinds deze week verkoopt Hof van Twello prachtig kwaliteitsgereedschap. Van Sneeboer uit Bovenkarspel. Handgesmede schoppen, schoffels, harken etc. gemaakt voor meerdere generaties. Zó degelijk, zó duurzaam.

Sneeboer is 1 van de 2 overgebleven gereedschapsmakers in Nederland. Waar voeger elk dorp zijn smid kende waar je je gereedschap kon kopen is die situatie in de vorige eeuw drastisch veranderd. Nu komt het meeste in Nederland verkochte gereedschap uit het buitenland en moet je echt de kwaliteit ervan altijd maar afwachten. Grepen waar zo maar een tand van afbreekt, een steel die op onverklaarbare wijze toch breekt… Sneeboer betekent handgemaakte kwaliteit en stelen van hoogwaardig essen of kersenhout. Precies zo als bij onze opa’s. En aanspreekbaar. Heb je een probleem dan kun je desnoods met de maker er van in gesprek. Elk gereedschap is gelabeld en traceerbaar.

Hof van Twello is trots dit gereedschap te verkopen. Goedkoop is het niet, je bent gewaarschuwd. Maar als een schop 40 jaar meegaat wat is dat dan nog per jaar? Dat is echte duurzaamheid. Kom gerust eens kijken! We zijn Goede Vrijdag en alle Paasdagen geopend. Brunchen kan ook!

woensdag 17 april

Deel dit bericht