Leerlingen nemen afscheid van basisschool De Hagewinde

Wilp- Met een geweldige uitvoering van de musical `Sabotage Op Het Spoor`, hebben leerlingen van groep 8 afscheid genomen van hun tijd op basisschool De Hagewinde. De activiteiten begonnen vorige week al met gezamenlijk bowlen en eten. Ook gingen de kinderen samen met hun ouders naar de kerk in het dorp. Daar werden ze welkom geheten door het gehele team van De Hagewinde en zongen zij een lied voor de leerlingen. Meester Wiljan en juf Annemarie hadden voor elke leerling een persoonlijke boodschap. Door middel van foto’s, anekdotes en oude rapporten werd er vaak op humoristische wijze teruggeblikt op de basisschoolperiode.

De avond zat ook vol verrassingen. Zo had een aantal ouders een mooi boek met allerlei foto’s en verhalen gemaakt. Een erg mooi aandenken aan de basisschooltijd. Ook werd er een gedicht door ouders voorgedragen voor de leerlingen. De ouders werden op hun beurt verrast door het team van de school met een kleurrijke bos bloemen. Dit om te bedanken voor acht jaar hulp bij het luizenpluizen, overblijven, knutselochtenden en alle andere schoolse activiteiten.

Woensdag was dan echt de laatste schooldag en werden alle leerlingen van groep 1 tot 7 getrakteerd op ijs. Tot slot mocht elke leerling de school verlaten over de rode loper. Door een erehaag gevormd door alle leerlingen werd iedereen toegejuicht. Na dit warme afscheid werd het zelfgemaakte afscheidscadeau onthuld. Dit bestond uit een groot bord met daarop `Welkom`.

Leerlingen van groep 8 met het afscheidscadeau.

woensdag 21 juli 2021

Deel dit bericht