Lions Voorst halen bezem door Cruyff Court “De Beele”

Voorst- Sinds de officiële opening in mei 2019, spelen de jongeren van orthopedagogisch behandelcentrum “De Beele” in Voorst hun potjes voetbal op hun gloednieuwe Cruyff Court. Dit Cruyff Court bestaat naast het voetbalveld uit een basketbalveldje en enkele fitnesstoestellen. Ook de jongeren uit Voorst zelf weten de Cruyff Court te vinden.

Door het intensieve gebruik is er één zaak van groot belang: het onderhoud. Daarom bezocht Lions Club Voorst Corinne de Haas van “De Beele” nog een keer. Eerder ging de Lions Club langs om de opbrengsten van het door hun georganiseerde Beelefiet diner te overhandigen. Dat diner had als doel geld op te halen om de Cruyff Court te helpen realiseren. Dit keer brachten zij een professionele bezem om de kunstgrasvelden in tip top conditie te houden. Door met deze bezem regelmatig achter een tractor over het veld te rijden, blijven de speciale korrels goed verspreid over het veld. Dat verkleint de kans op blessures, verbetert de waterdoorlaatbaarheid en verlengt de levensduur van de velden.

De komende wintermaanden zal professionele verlichting er voor zorgen dat de sportvoorzieningen zelfs ’s avonds kan worden gebruikt.

woensdag 4 september

Deel dit bericht
Advertentie
Meer Algemeen nieuws