Maak gratis kennis met Boccia!

Twello- Ben jij op zoek naar een sport die goed bij je past, maar kun je de juiste sport nog niet vinden? Kom dan eens een uurtje meesspelen met Boccia! Boccia is zeer geschikt voor mensen met een beperking en daarmee is deze sport zeer laagdrempelig. Samen met andere liefhebbers wordt elke dinsdagavond een uurtje de strijd met elkaar aangegaan. Steeds meer mensen worden enthousiast van Boccia. Kom nu ook meesporten en de komende maanden kan dat zelfs gratis!

Wat is Boccia?
Boccia wordt gespeeld in een gymzaal en is het best te vergelijken met Jeu de Boules. Twee teams strijden tegen elkaar in een duel waarin geprobeerd wordt hun gekleurde rode of blauw bal zo dicht mogelijk bij een witte bal te gooien. Het mooie van Boccia is dat deze sport zelfs zittend beoefend kan worden waardoor mensen die slecht ter been zijn ook Boccia kunnen spelen. Dankzij verschillende hulpmiddelen is de sport ook geschikt voor mensen die niet of moeilijk kunnen gooien. Kortom, iedereen kan Boccia spelen!

Maak gratis kennis
Lijkt het jou leuk om kennis met Boccia te maken? Of zou je als vrijwilliger dit unieke sportaanbod in de regio willen ondersteunen? Kom dan op dinsdagavond van 18:45 uur tot en met 19:45 uur naar de gymzaal van Zozijn aan de Roggencampweg 5 in Wilp. Deelname is de eerste maanden gratis! Tot gauw! Meer informatie kan je ook vinden op de website www.sportiefevenwichttwello.nl

Is het mogelijk om dit belangrijke artikeltje, waarin we een uniek sportaanbod in deze regio voor mensen met een beperking willen aankondigen?
Enige tijd terug hebben jullie ook een folder voor Sportief Evenwicht Twello opgemaakt. Daar hebben jullie een afbeelding van Boccia gebruikt. Is het mogelijk dat jullie deze afbeelding gebruiken bij dit artikel?

woensdag 4 mei 2022

Deel dit bericht