Meer rust in je hoofd, ruimte in je dag, richting in je leven

Apeldoorn- Zenmeditatie is te vergelijken met mentale fitness, een verbluffend eenvoudige en beproefde methode om meer ontspannen en wakker door het leven te gaan. Het vermindert meteen de drukte in je hoofd, je voelt je vrijer en het houdt je beter bij de les. En toch kennen en kunnen velen van ons het niet. We willen wel zen zijn, maar velen hebben geen idee hoe dat moet. Hier is het team van Zen.nl Apeldoorn (zie foto’s) op gericht. In praktische en ontspannen zenlessen samen effectief leren om zenmeditatie in te bouwen in je leven. In de gevorderdengroepen werken we samen verder aan persoonlijke ontwikkeling en verdieping.

Iedereen kan het leren. Nieuwe introductiecursus start begin oktober.

In oktober start er nog een nieuwe wekelijkse introductiecursus. In 4 maanden maak je je de basisbeginselen van zenmeditatie eigen. In kleine groepen leer je samen effectief positief en doelgericht te mediteren. Aan bod komen onderwerpen als: doelgericht zen, omgaan met stress en emoties, keuzes maken en concentratie en aandacht zijn trainbaar. Onze lesmethode is al ruim 30 jaar in Nederland in gebruik en past bij nuchtere praktische mensen, die zoeken naar meer rust in hun hoofd, ruimte in hun dag en richting in hun leven.

Nu gratis proeflessen.

Op 30 september en 3 oktober zijn er nog gratis proeflessen. In de proefles kan je nader kennis maken met zen en zenmeditatie in het dagelijks leven, de persoonlijke aanpak in de introductiecursus, de docenten en de mooie rustgevende ruimte*.

Doel: een goed gemotiveerde deelname aan de 4 maandse introductiecursus.

*Vanwege corona werken we in kleinere groepen en mocht het nodig zijn dan kunnen we, net als dit voorjaar, ook online aan de lessen laten deelnemen.

Voor meer info en aanmelding: www.zen.nl/apeldoorn

Of bel: 06-21174277

Team Zen.nl Apeldoorn

woensdag 23 september

Deel dit bericht