Meet-in 11 even gestopt

Twello- Elke vrijdagmiddag is er van 14.00 uur tot 16.00 uur een inloopmiddag in de Bibliotheek van Twello onder de naam ‘Meet-in 11’. Dit is een initiatief van de Dorpskerk in Twello en de Bibliotheek. Meet-in staat voor: 'ontmoeten' en 11 voor het adres: Marktplein 11. Hier kan iedereen terecht voor een praatje, een kopje koffie of thee, gezelligheid en een luisterend oor.

Helaas kunnen deze ontmoetingen momenteel even niet meer doorgaan door het Covid-19-virus. Hoelang deze pauze duurt is niet bekend. We hopen dat de maatregelen snel effect zullen hebben en dat we over 4 weken weer open kunnen.

Toch willen we er in de tussentijd zijn voor onze bezoekers en ook voor anderen. Dat kan helaas niet fysiek, daarom willen we telefonisch contact zoeken. We bellen dan regelmatig op om even te vragen hoe het gaat of misschien kunnen we een boodschap voor u doen.

Wilt u/wil jij gebeld worden of wilt u/wil je meedoen en zelf mensen bellen? Mail dan naar: gosseling@pkn-twello.nl of bel met Henk-Jan Gosseling, 06-46166193.

Blijf gezond. Pas goed op uzelf en elkaar.

Diaconie Dorpskerk Twello.

woensdag 21 oktober

Deel dit bericht