Meet-in 11 gaat door!

Twello- Meet-in 11 is een vast punt in de week voor een aantal mensen. Iedere vrijdag van 14.00 tot 16.00 uur is iedereen welkom in de bibliotheek aan het Marktplein. Op een vertrouwde plek. Er wordt gelachen, geluisterd naar elkaars verhalen, de week wordt doorgenomen, de politiek komt aan de orde, verhalen uit de oorlog en daarna. Maar ook gesprekken over zingeving, over geloofsvragen, wel of niet een euthanasieverklaring. Er is interesse in elkaars afkomst. Waar kom je vandaan, hoe bevalt het hier, hoe kunnen we je helpen.

Meet-in 11 is een initiatief van de Dorpskerk en de Bibliotheek. Hier kan iedereen terecht voor een praatje, een kopje koffie of thee, gezelligheid en een luisterend oor. Koffie of thee met aandacht! Zo maar eens komen kijken, even uitrusten van marktbezoek of winkelen. Even een kop koffie en een babbeltje.

Corona heeft veel impact. Daarom zijn we blij dat we nog open kunnen zijn. Corona betekent ook dat we rekening moeten houden met de maatregelen. We vragen de bezoekers om afstand te houden, handen te desinfecteren. Reserveren vooraf is niet nodig en de toegang is gratis. We hopen je te zien op vrijdagmiddag tussen 2 en 4 uur. Info: diaconie@pkn-twello.nl

woensdag 1 december 2021

Deel dit bericht