Meet M

Twello- JAAAA, eindelijk….. MEET M gooit de deuren open en wel op vrijdag 2 februari a.s. vanaf 10 uur. Welkom bij MEET M waar kwaliteit, gemak en gezelligheid samen een unieke winkelervaring creëren in het hart van Twello.

Eigenares Marion Huisman, geboren en getogen in Wilp, en met jarenlange ervaring in de toelevering van zowel horeca als supermarkten, nodigt je graag uit om de voordelen van hoogwaardige, voorverpakte diepvriesproducten te ontdekken, ons credo is dan ook: Kwaliteit moet je Bevriezen.

Bij ons vind je een rijke variatie van sappig en mals vlees tot een uitgebreid assortiment aan vegetarische opties en kant-en-klaar maaltijden, waaronder een uitgekiend aantal Thaise maaltijdcomponenten. Maar ook de EldurApi kruiden en de fantastische Yakiniku Kamado BBQ’s en de vele benodigdheden hiervoor ontbreken niet.

Stap binnen in onze gezellige winkel en overtuig jezelf van de horecakwaliteit van onze producten! Ons assortiment is samengesteld met een passie voor voedsel en een toewijding aan kleinschaligheid en bijzondere producten, wat ons onderscheidt van de grote ketens.

Kom langs en ervaar het zelf: MEET M en geniet van gezelligheid, gemak en topkwaliteit, allemaal onder één dak! Meet, Meat en more!

We kijken ernaar uit je te verwelkomen en je ons uitgebreide assortiment te laten zien.

Tot snel in Twello, aan het Marktplein 1.

Openingstijden: dinsdag t/m vrijdag van 10.00 – 18.00 uur en op zaterdag tot 17.00 uur

woensdag 31 januari 2024

Deel dit bericht