Mobiele pumptrack Klarenbeek een groot succes!

Klarenbeek- Zaterdag 4 november was het zover! Om te kijken of er genoeg animo is voor een pumptrackbaan in Klarenbeek werd er in samenwerking met de gemeente Apeldoorn, Klarenbeeks Belang, MFC en het EK baanwielrennen voor één dag een mobiele pumptrackbaan gerealiseerd. Met succes! De opkomst was groot en de reacties waren positief.

Tijdens de opbouw van de pumptrackbaan stonden de eerste kinderen al in de rij om de baan over te gaan. Er waren professionele BMX-fietsen in alle maten beschikbaar, net als loopfietsjes voor de allerkleinsten. Maar veel kinderen hadden ook hun eigen (loop)fiets mee. Instructeurs gaven tekst en uitleg over de pumptrackbaan en leidden alles in goede banen.

Positieve reacties op mobiele pumptrackbaan

De belangstelling over de gehele dag was ver boven verwachting. Terwijl kinderen de mobiele baan uitprobeerden werden ouders, buurtgenoten en andere geïnteresseerden door leden van de werkgroep bijgepraat. Op deze manier konden alle bezoekers kennismaken met de pumptrackbaan.

De reacties waren overwegend positief en volgens vele zou een pumptrackbaan een grote aanwinst zijn voor Klarenbeek.

Werkgroep zet zich in voor permanente pumptrackbaan

Als klap op de vuurpijl heeft deze dag meerdere vrijwilligers opgeleverd voor de werkgroep, waar ze erg blij mee zijn. Al met al kan de werkgroep terugkijken op een succesvolle dag met veel enthousiasme van de kinderen en ouders. De werkgroep zal met hetzelfde enthousiasme aan de slag gaan om een mooie pumptrackbaan te realiseren voor Klarenbeek.

woensdag 15 november 2023

Deel dit bericht