Muziekfestival LenteLive! in de Vecht

De Vecht- LenteLive! trapt het tentfeestseizoen weer af. Het eerste tentfeest in de regio, waarna er een hele reeks feesten zullen volgen. Op 6, 7 en 8 april zal de mega festivaltent weer aan de Bekendijk staan, waar de lente ingeluid wordt.

Vrijdag 6 april

Dit jaar voor het eerst dé vrijdagavond. De organisatie is trots dat Rowwen Hèze, één van de grote acts in de Nederlandse Popmuziek deze avond zal optreden. Ook Erwin Nyhoff met zijn band betreedt deze vrijdagavond het podium. Nyhoff is onder andere bekend van the Voice of Holland waarmee hij de harten van Nederland stal met nummers zoals ‘The river’ en ‘Nights in white satin’. Daarnaast staat er ook een regionale artiest gepland voor de vrijdagavond, namelijk Dj Gerard Doorn. Deze avond is toegankelijk vanaf 23+ jaar.

Zaterdag 7 april

Bereid je voor op een muzikale blikseminslag van astronomische proporties, waarbij classics en gewaagde actuele hits in elkaar versmelten, de DareDevils zorgen gegarandeerd voor een grandioos feest! En om het feest compleet te maken zullen ook de Snollebollekes de bezoekers letterlijk van links naar rechts door de tent heen laten dansen. Waar LenteLive! is, is uiteraard ook Dj Sander hij draait zowel op zaterdag als zondag.

Zondag 8 april Lentebokbierdag!

Traditiegetrouw slaan we het eerste lentebokje weer aan op zondag! Er zijn diverse bokbieren op de tap voor de echte fijnproevers. Uiteraard kunnen de jonge bezoekers zich uitleven in de lammetjesweide. Waar diverse attracties aanwezig zijn.

Met een ijzersterk frontduo en een superstrakke band de tent op zijn kop zetten, dát is SUPER SUNDAYS! Laat je verrassen door Drukwerk met frontman Harry Slinger, zij zullen de nodige bekende Drukwerk klassiekers ten gehore brengen. De zondagafsluiting is bijna legendarisch te noemen, deze prachtige rol is natuurlijk aan DJ Sander toevertrouwd.

Entree op zondag is gratis.

Tickets voor de vrijdag en zaterdag zijn verkrijgbaar via www.lentelive.com. Vanaf 3 maart zijn er ook tickets verkrijgbaar bij de bekende verkooppunten. www.lentelive.com. Zolang de voorraad strekt.

woensdag 28 februari

Deel dit bericht