“Nacht van Klarenbeek” ook met 20 km wandeling.

KLARENBEEK-

Op 20 en 21 maart strijken wandelaars van heinde en ver weer neer in Klarenbeek voor de monsterwandeltochten Long Distance Walk 110 km en de Kennedymars van 80 km. Tijdens deze wandeltochten wordt ook rekening gehouden met minder getrainde wandelaars. Zo was er ook al de 60 km en de 40 km in de nacht onder de naam “Nacht van Klarenbeek”. Daaraan is nu ook de 20 km toegevoegd.

20 km is voor de beginner net een beetje aantrekkelijker om te kunnen wandelen. Deze afstand is vooral bedoeld voor de wandelaars uit de regio die ook wel eens van dit evenement willen proeven. Deel uit maken van het evenement, zien wat een wandelaar er toe beweegt om voor de grote afstanden te gaan, samen met ze optrekken, maar wel op een gegeven moment kunnen zeggen “we stoppen er mee” als de rest nog heel ver door moet. Het mysterieuze van de nacht, de sfeer van allemaal dezelfde kant op gaan en met z’n allen een prestatie leveren. Je wilt er bij geweest zijn. Na 20 km wandelen even lekker uitblazen met de benen omhoog in horeca “de Brug” met een lekker versnapering en vervolgens rust. Wie wil dat niet?

De “nacht van Klarenbeek” is onderdeel van het evenement de Kennedymars Klarenbeek. Afstanden die op het programma staan zijn: LDW 110 km start 15.30 uur, Kennedymars 80 km, “Nacht van Klarenbeek” 60 km , 40 km en nieuw 20 km: start 22.00 uur. Verder is er ook nog een dagprogramma op zaterdag vanaf 07.00 uur met “Rondje Klarenbeek” Met de afstanden 40 km, 20 km, en ook nieuw de Lions Voorst 10 km loop. Aan deze laatste afstand mogen wandelaars van onder de 16 jaar gratis deelnemen. Dit wordt mogelijk gemaakt door Lionsclub Voorst. Zij willen hiermee jeugd uit de omgeving stimuleren om ook lekker in beweging te komen.

Alle info op www.scklarenbeek.nl/kennedymars.

woensdag 22 januari

Deel dit bericht