Nieuw tenue Touwtrekvereniging Peco

Teuge- Na jaren ‘getrokken’ te hebben in gesponsorde shirts, waren deze aan slijtage onderhevig geraakt. Een nieuw tenue is echter een flinke kostenpost. We zijn daarom uitermate blij met een nieuwe sponsor bereid hebben gevonden om ons compleet in het nieuw te steken. Op zondag 26 mei jl. werden de shirts in gebruik genomen bij de competitiewedstrijd bij TTV Heure in Borculo in de 680 kg B-klasse.

Hier werd een zeer verdienstelijke derde plaats gehaald. In deze ploeg debuteerden twee jeugdleden van 16 jaar. Dit maakt het resultaat extra goed en bijzonder.

De laatste jaren is het steeds lastiger geworden om het touwtrekteam van Peco compleet en volledig te houden. Maar sinds een kleine twee jaar hebben we weer een aantal jeugdleden erbij. Omdat Peco geen volledig jeugdteam op de been kan brengen, trekken zij normaal met TTV Bekveld mee in de jeugdcompetitie. Met deze jeugdleden hopen wij weer een nieuwe weg in te kunnen slaan, waarmee we de toekomst in kunnen. Want de jeugd heeft de toekomst. CEB BV Consultancy & Belastingadvies geeft ons ook het vertrouwen dat het touwtrekken bij Peco toekomst heeft hier zijn we ze zeer dankbaar voor. Lijkt je het leuk om ons touwtrekteam te versterken of gewoon een keer te komen kijken bij de training en te ervaren wat deze mooie sport je allemaal te bieden heeft, dan ben je van harte welkom op woensdagavond vanaf 20.00 uur bij het gebouw van SJW Peco, Fokkerstraat 50 in Teuge.

woensdag 5 juni 2024

Deel dit bericht