Nieuw tijdens Dorpsfeest Teuge: Peco’s Mudder VET Run!

Teuge- Ben je een beetje sportief, niet bang om vies te worden en houd je wel van een beetje actie? Geef je dan nu op voor de eerste editie van Peco’s Mudder VET Run en de Family Mudder VET Run op zondag 15 september aanstaande in Teuge!

In het tweede volle weekend van september is het traditiegetrouw drie dagen groot feest in Teuge tijdens het Dorpsfeest Teuge georganiseerd door Stichting Jongerenwerk Peco. Met dit jaar voor het eerst in jaren op zondag geen Ter land, ter zee en in Teuge maar een strijd door de blubber op weg naar eeuwige roem en een onvergetelijke ervaring. Onderweg komen de deelnemers op het parcours verschillende obstakels en hindernissen tegen. En Peco zou Peco niet zijn als er niet ook aan de inwendige mens gedacht wordt dus op het parcours zijn er verschillende gelegenheden om de energiereserves weer aan te vullen. Eten is overigens niet verplicht, wie genoeg energie heeft om het parcours zonder snacks over te komen kan de eet-obstakels gewoon overslaan.

Drie routes
Er zijn drie routes. De eerste route is 2 kilometer lang en is speciaal ingericht voor ouders met hun kroost van 8 t/m 14 jaar oud. De Family Mudder VET Run dus. De tweede route is 5 kilometer lang en de derde route 10 kilometer. Voor deze beide routes kan iedereen van 14 jaar en ouder zich inschrijven. Meer gedetailleerde informatie over de routes en de obstakels is te vinden op de website van Peco: www.sjwpeco.nl/activiteiten/mudrun/. Daar zijn ook de verschillende starttijden terug te vinden. Wil je graag samen in een groepje lopen? Geef je dan op voor hetzelfde tijdvak. Om je in te schrijven kun je gebruik maken van de online inschrijfformulieren voor de verschillende routes die ook op de website te vinden zijn.

Aanmoedigen
Zie je dit geploeter door de modder niet zo zitten? Geen probleem, langs het parcours is minstens zoveel te beleven dus kom de deelnemers aanmoedigen en help ze naar de finish. Let wel, de eerste deelnemers zullen rond 11.20 uur starten dus dit is een stuk vroeger dan je van Peco op zondag gewend bent. De tent zal daarom op zondag al open zijn vanaf 10.00 uur. En na het spektakel van Peco’s Mudder VET Run en de Family Mudder VET Run is het natuurlijk nog lang niet gedaan met het feest want onder leiding van de band Super Sundays en DJ Sander zal het Dorpsfeest Teuge ongetwijfeld weer op ongekende wijze worden afgesloten!

woensdag 21 augustus

Deel dit bericht
Advertentie
Meer Algemeen nieuws