Nieuwe camperplaats ‘An de bèke’ geopend

Klarenbeek- Afgelopen vrijdag werd de nieuwe camperplaats in Klarenbeek (gem. Apeldoorn), genaamd ‘An de bèke’, feestelijk geopend. Klarenbekers Joop en Jolanda Kleverwal toverden hun weiland aan de Welvaartsdwarsweg om tot luxe overnachtingsmogelijkheid voor in totaal 25 campers. Onder toeziend oog van vrienden, familie en de eerste camperaars werd de camperplaats officieel geopend met een ritje over de nieuw aangelegde ‘rotonde’.

De familie Kleverwal wil met hun nieuwe camperterrein vakantievierders van alle gemakken voorzien. Gasten kunnen rekenen op ruime staanplaatsen, veel groen, een nette verzorgingsplaats en in de toekomst een volledig sanitair gebouw. Het uitzicht op een ooievaarsnest met jongen, de sfeervolle vuurplaats en een bruggetje voor directe toegang tot de naastgelegen Beekbergsche beek, maken het plaatje compleet. Vooral voor fietsers en wandelaars zal de camperplaats een mooie uitvalsbasis zijn om de omgeving te verkennen.

Als ervaren camperaars hebben de eigenaren overal over nagedacht. Van de draaihoek voor het inparkeren van de camper tot het bieden van een verse-broodjes-service. Wat zij vooral willen behouden is het spontane ‘camperen’. Reserveren kan wel, maar is zeker niet noodzakelijk. Vanaf 15 euro per nacht kun je al met de camper komen genieten van de groene oase aan de Welvaartsdwarsweg 38. In de app van NKC (Nederlandse Kampeerauto Club) en op Facebook staat meer informatie over de nieuwe camperplek. Ook zijn eigenaren Joop en Jolanda altijd bereikbaar op 06-18852274.

woensdag 7 juli 2021

Deel dit bericht