Nieuwe carwash bij DCO Twello

Twello- Afgelopen week is bij tankstation DCO in Twello een nieuwe Carwash machine geplaatst. Na jaren trouwe dienst werd het tijd voor een nieuwe. Duizenden auto’s zijn gereinigd met het oude wassysteem. De nieuwe Christ-machine is voorzien van de nieuwste energiezuinige techniek en zorgt voor een subliem resultaat. Als extra optie heeft de wasstraat het ‘Polish-programma’, waarbij Polish Shine gebruikt wordt. Dit is een extra optie waarmee de auto wordt behandeld met poetsmiddel en deze nauwkeurig wordt ingeborsteld. Kleine krasjes worden hiermee opgevuld worden opgevuld met een wax waarna het na opdroging een schitterend glanzend resultaat oplevert.

Komende weken zullen de wanden en de verlichting worden vervangen waarna DCO een spectaculaire openingsactie heeft verzonnen.

Om de opening van de nieuwe Christ wasstraat te vieren, krijgt iedere klant die voor minimaal €25,- getankt heeft, een gratis wasbeurt, programma 2. Dit om alle klanten te laten kennismaken aan de prachtig nieuwe wasstraat. De actie geldt van vrijdag 9 t/m dinsdag 13 februari.

woensdag 7 februari

Deel dit bericht