Nieuwe datum fietstocht Terwolde

Terwolde- Op woensdagmiddag 3 juli was er weer een fietstocht georganiseerd door een lid van de wandel- en fietsclub Terwolde. Dit keer was er geen opgave nodig en de verrassing was groot toen het bleek dat zich 24 personen meldden op het Kerkplein. Het weer was prima,de temperatuur 21 graden. Dus fietsen maar. Via fietspaden, die onlangs zijn opgeknapt, ging het richting Broekland. Over het Apeldoorns kanaal ligt ook een fietspad en we gingen richting Vaassen. Bij Emst nog een rondje Emstergat, waar we onze vestjes wel uit konden doen. Niet om een duik te nemen, maar omdat het al lekker warm werd.

Opnieuw naar het fietspad langs het kanaal door het natuurgebied Vossenbroek richting Oene, waar we bij de Aardbeientuin van de familie Bronsink werden verwacht voor de koffie of theepauze met, u raadt het al, Cake met aardbeien en een flinke dot echte slagroom. Velen bezochten ook nog de winkel. Na uitgerust te zijn ging het richting Nijbroek, Welsum naar Terwolde, waar de teller op 35 km stond. Het waren voor velen bekende,maar ook voor velen onbekende wegen en het was leuk om zo dichtbij weer iets nieuws te ontdekken.

De volgende fietstochten zijn alweer in de planning: Op dinsdag 23 juli organiseren Dick en Miny van Rijssen een verrassingstocht van 42 km. Vertrek om 13.00 uur bij de Terwoldse kerk. Je kunt je opgeven bij de fam. Van Rijssen dickvrijssen1946@gmail.com of tel. 0647784065. Op donderdag 15 augustus organiseren Riek Smit en Hetty Braunius een mooie tocht. Ook daarvoor kun je je alvast opgeven bij Hetty: .weibel-hetty@hetnet.nl of tel. 0630710124

woensdag 17 juli

Deel dit bericht
Advertentie
Meer Algemeen nieuws