Nieuwe interieurontwerpstudio in Voorst

Voorst- In de monumentale boerderij De Stakenberg aan de Deventerweg 20 A in Voorst is sinds begin december Linterieurs B.V. gevestigd, het interieurbedrijf van Karine Lintvelt en Thomas van der Spaan dat sinds maart 2018 in Apeldoorn gehuisvest was. Ze bewoonden een stadsboerderij in het centrum van de stad en de studio was gehuisvest in een grote (maar koude) loods op afstand. Tijdens een zoektocht naar een woonboerderij in de buurt van Zutphen stuitten ze op de Stakenberg op landgoed De Poll. De prachtig gerestaureerde boerderij biedt in het voormalige achterhuis plaats aan een fraaie studio, waar alle stalen van bijvoorbeeld verf, gordijnstoffen, tapijt, raambekleding en alle andere interieurstoffen in de meest uiteenlopende kleuren, bewonderd kunnen worden. In de interieurstudio zijn ook stalen te zien van innovatieve materialen die toegepast kunnen worden Thomas, de partner van Karine, houdt zich op de achtergrond bezig met de bedrijfs- en financiële zaken, zodat Karine volop kan focussen op de creatieve invulling van de projecten. Karine, geboren en getogen in Zutphen, ontwerpt en realiseert sinds 2005 interieurs voor woningen van klein tot groot en van nieuwbouw tot monumentaal en ook interieurs voor bedrijven.

“Als klein meisje speelde ik al met de oude stof- en behangstalen van mijn opa die in de Laarstraat in Zutphen een woonwinkel had. Interieurvormgeving werd daardoor op jonge leeftijd al mijn grootste passie.”

Het unieke aan de werkwijze van Karine is dat zij in iedere gewenste stijl ontwerpt, van eenvoud tot luxe, van modern tot klassiek en van kleurrijk tot neutraal. Haar interieurs stralen eenheid en rust uit, zijn sfeervol en vooral praktisch. Verlangens en wensen van haar opdrachtgevers vertaalt zij in persoonlijke interieurs die passen bij hun levensstijl, werkzaamheden, huis of bedrijf. De opdrachtgevers krijgen daarbij alle ruimte voor hun eigen ideeën. Alles wat je voelt en ziet wordt tot in het kleinste detail op elkaar afgestemd.

Graag draagt zij met Linterieurs zorg voor de realisatie van de gehele locatie en ontzorgt Karine van A tot Z. Dit bespaart opdrachtgevers in vele opzichten enorm veel tijd. Hiervoor werkt zij altijd samen met vakmensen, het liefste met partijen uit deze regio.

Ook voor de aankoop van bijvoorbeeld (maatwerk) meubelen, gordijnen, jaloezieën, verlichting, tegels, tapijt en vloerkleden, een ontwerp in 3D, de restyling van één of meerdere ruimtes, kleuradvies en een advies over de indeling bent u bij Linterieurs aan het juiste adres.

Karine komt graag geheel vrijblijvend bij u thuis voor een uitvoerig kennismakingsgesprek. Op afspraak bent u ook van harte welkom in de studio om alles te bekijken en te bespreken.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Karine Lintvelt per mail via karine@linterieurs.nl of telefonisch via 06 30 40 59 40. Linterieurs B.V. is gevestigd aan de Deventerweg 20 A, 7383 AB Voorst | www.linterieurs.nl

woensdag 17 februari 2021

Deel dit bericht